Januari

Den här månaden har jag, läst ut svenska boken, gjort läxor, börjat jobba med teknik, stressat i skolan, bytt innebandylag, spelat matcher, vart på SM, tränat små tjejerna och vart på stan ett antal gåger. Ja Januari har vart helt okej mycket skola och träningar, även roliga studer och nerviga stunder

Om det här var ödet så.

Nu ska jag bege mig till match och hoppas på en födelsedags seger!

Sleep

Jag hade tänkte berätta om min piss dag som blev en bra dag till slut men jag är för trött. Jag ska sova. Planerna för imorgon är att inte ha några förväntningar alls så får vi se vad den bjuder på..

så var det en början

Så var de det här med födelsedag....
skriver sedan måste packa upp först!

Fredag. SM


Nu är jag vaken och har packat klart. Min macka är i (tosten?). Jag är helt klar och har packat feta väskan och om 45 minuter ska mamm skjutsa mig till skolan för att sedan vid tre tiden fara iväg på SM i Föllinge. Sköt om er. Jag ska försöka upptatera hur det går annars får väl någon annan göra det!


Benhinner!

Kom hem från skolan, träning och coop för 10 minuter sedan. Träningen gick PISSSSS! Aja jag handlade till SM så nu ska jag packa, slå in present, ladda kameran och fixa film. Fick även en liten födelsedag när jag var hos farmor och farfar idag. Fick min favorit bakelse till efterätt och 250kr att ta med till SM. fick även CHOKLAD!!! Ska skynda nu Puss.

Torsdag

Ska snart gå till bussen. Efter skolan ska jag på träning så vi ser ju när jag skriver. Jag lästa på min kära kusins blogg att hon ska flytta hem till Sverige, dagen kunde inte börjat bättre!


Förlåt mig

Har nyss tränat små tjejerna!  och innan det pluggade jag fick ihop en framsida och en sida om Kamerans historia!
känner mig galet nöjd men nu ska jag duscha, plugga svenska, äta macka, packa till träning så ska skynda mig!

Livet retar mig på högsta grad

Pluggat och tränat. Jag gjorde en helt okej träning idag. Hade ångest och var nervös före men det gick ju helt okej! någon passning som var lös och nått skott som flög åt fel håll. HAHA nä men är rätt nöjd men såg att oliver skrev ett sms och sa att jag hade missat bollen flera gånger under träningen men han måste sett fel ;) Det SUGER att Sandåkern möter Ersboda i helgen! F16 erbjöd mig att spela men SM går före. Synd som fan blir glad när man får träna med dom äldre och en match skulle inte sitta fel. Aja får hålla tummarna för Sandåkern den här gången! och hoppas på ett nytt tillfälle!

Rebecca

Ska sussa i min ny bäddade säng. världens bästa Rebecca, tack

keep on


Ni är verkligheten

Ja jag klev upp tidigt och tog en promenad. Härligt. Idag står plugg, städa, sy och träning på schemat! Bara att sätta fart. Får se, jag uppdaterar väl om jag kommer på något att skriva!

True

Verkligheten kom ikapp över en natt..

all i want for birthday is you

Rubrik

stan

Fick mina första presenter idag.
av farmor och farfar:
En rosa jacka
en rosa mössa
ett bar tights
köpte själv:
Vit skjorta Ginatricot
Svart tröja monki
present(ingen bild)

Just nu

Skriver mer sen!PUSS

Som att jag försökte att inte bli träffad

Min Fredag kunde inte börjar bättre spenderade den men min Frida. Jag skrattade, åt godis och hade skoj. HAHA nu ska jag lägga mig och läsa (vadå nörd?) Imorgon ska jag kliva upp tidigt och fara på stan! Köpa någon tröja och någon present till några som fyller år :)

SSJUKT

Klockan tickar iväg..Det här får jag skriva snabbt, Efter skolan tog jag bussen till farmor ocg farfar för att sedan åka till en träning som gick helt okej! Tjejerna är as snälla. Sen när jag kom hem duschade jag sedan for jag och såg RÖBECK- ERSBODA. Röbeck vann men Ersboda var inte dåliga idag!!!! Aja nu är klockan mycket jag ska packa till idrotten plugga och sova! PUSS!!
Tack för fina kommentarer

Försöker om igen

Huvudet sprängs nästan av smärtan, kan inte se på tv eller läsa vad lärarna skriver på tavlan utan att få ont! att skriva här gör också ont. Hoppas det släpper när jag får äta min goda äppelpaj jag just bakat. Har även städat! Det jag har kvar ikväll är att plugga verb, läsa och packa till morgondagens träning!

Någon hade kommenterat och frågat när jag skulle lägga ut bilder från jul och nyår. Jag hade glömt det och tänkte ni inte brydde er, men självklart så fort jag får tid så ska jag se till att lägga ut dom!
samma person hade kommenterat några namn från Sandåkern som var snälla. Jag känner bara igen några av dom namnen och dom är jätte snälla :)


Allt snurra

En ända röra i mitt huvud. Mitt rum är stökigt! Jag står mitt emellan  två lag och har smsat och ringt min nya tränare hela veckan för frågor och svarat på hans frågor. Hjälp. Verb läxa + att jag tar hem och läser svenska boken eftersom jag läser så sakta. Tvätt läxa och jobbar extra matte. Ville sy en väska och gör äppelpaj men fan heller tiden räcker inte till. Jag tränar måndag tisdag onsdag torsdag och söndag. Måndag, tisdag och onsdags träningarna slutar så pass sent att jag inte somnar förrens tolv/helvett. Ett rent helvete allt snurrar. Jag städar köket till mamma sen stökar pappa ner det. ÅHH jag är så förbannad och jag spricker snart! Nu ska jag träna f98 PUSS

Sandåkern

Fick mina matchtröjor idag. Jag är inte längre någon tolva, utan jag är en trettio femma! Känns konstigt det gick så snabbt. När jag testade tröjorna satt dom bara fint. Men konstig, Sandåkern var dröm laget och även laget man avskydde i fotboll och i innebandy men laget består av ett gäng fina tjejer. Självklart känner jag dom inte än och dom känner mig inte. Jag vågar inte ta i så hårt som jag brukar. Jag skriker inte bollen och jag visar inte upp att jag hatar att förlora! Jag flyter bara med och försöker lära mig. Jag ser att jag ligger en bit efter i utvecklingen! Det är lite obehagligt men det är ju en del av utvecklingen! Det kommer ta sin tid innan jag lär känna dom innan jag lär mig spelet, men innebandyn är roligare som aldrig förr. Jag kämpar vidare och vi ska försöka fixa så jag kan spela med dom i helgen! Nästa helg drar jag på SM med fotboll laget! Så taggad!

Dagen

En helt okej dag, har konstaterat att jag bör tänka på vad jag äter och att jag bör ta med ansvar här hemma. Annars då? jo jag och Alexandra blev inlåsta i soprummet, har bestämt mig för att forska om kameran på tekniken och har ätit en god smulpaj.  Idag blir det premiär med min nya klubba! Ska be ge mig till Sandåkerns 95 träning efter maten. Nervös som vanligt har inte vant mig med dom nya tjejerna än. Men det kommer ju med tiden!

drömde om att jag var på båda sidor.


Försov mig, tur var att väckte pappa mig. Nu äter jag frukost och ska snart be ge mig till bussen för en chill skoldag !Aja får hoppas att mamma köper OMEGA3 för jag har börjat få ont i huvudet och svårt att konsentrera mig igen! Får se om jag tränar ikväll men vi höres


Förlåt..

.. att inlägget jag skrev tidigare lät skrytsamt men det var inte det som var meningen! Nu ska jag sticka lite sedan ska jag äta och fara och se ESK-SSK. Blir ingen träning ikväll måste vila har tränat och spelat matcher om vartannat hela veckan!

I kamera väg

egentligen ett tråkigt inlägg jag tänker skriva nu men jag har inget att göra så kan lika gärna berätta för er att jag an vänder mig av Sony Alpha 350. Säljs inte längre men en bra kamera. Jag har haft den i två år och jag lär mig mer för varje år det är väldigt mycket att knappa in. Det är tråkigt för alla böcker som finna handlar om Nikon. Men jag anser ändå inte att Sony är ett B märke som andra gör! Finns för och nackdelar med den här kameran men jag lär mig ju fortfarande så!
Sedan i kamera väg så har jag:
6 st objektiv
ett gäng filter
tre väskor. En som bara rymmer kameran + ett objektiv. En som rymmer kameran + alla objektiv.
En väska som ändats rymmer ett objektiv.
två st stativ.

Tack och hej för mig

Killarna var mer flummiga än vanlig, och nu ska jag tvätta mig sedan försöka sova. Har funderat på hur jag ska göra på min födelsedag om jag jag ska fira den och hur. Men just nu lutar det mot att jag inte ska fira den på nått sätt. Jag vill verkligen inte. Visst 15 år det är ju ändå mycket men avstår i år. jag minns att jag inte ville fira den förra året och i år är jag mer tvekis på om jag ska fira den. Ett paket eller två av mamma och pappa skulle räcka fint!

Ta mig till toppen

Kvällen ska spenderas med Oscar och Mattias vad jag vet. Kanske får hit någon till men vet inte. Aja full fart här hemma Sara har MASSA kompisar och dom åt just upp mitt godis. Imorgon ska jag slappa sedan blir det se ESK- SSK. SPÄNNANDE!

jag får rycka upp mig

Jag sitter och söker ord för hur dålig jag var i målet idag. Matchen mot Sandåkern gick ju rätt så bra, tog två straffar men även där skulle jag ha tagit mer för det var inte speciellt fina straffar dom la. Matchen mot MSK skulle jag kunnat gjort bättre på alla vis. Åh arg på mig själv och om min far varit där skulle han sagt bedrövligt! Det är ordet jag söker bedrövlig var jag. Gjorde ingen grepp räddning alls, mina slängningar var usla, och massa fot/ ben räddningar vilket INTE är bra men men jag får ta med mig det här till SM och utveckla det!

GAMEDAY

Ska äta, ska byta om till match sedan ska jag jag tagga att spöa sandåkern! HAHA känns grymt fel men jag ska nog klara det ändå! Jag har ju ett toppen lag spelade framför mig så! Jag har ju grymt dåliga närver så jag självklart nervig som fan. Men nu väntar min gröt på mig så PUSSHEJ

Jag tappade dig efter halva vägen

Kvällen spenderades med min lilla vän Oscar haha skoja nä men vi hade trevligt och jag var på bra humör så Oscar fick hårmsssage ja innan jag drog dit så tog jag fram kameran och fotade fina bilder på syster och hennes kompis. Hennes kompis visar sig vara en bra fotograf;)

Du, du, du har ju dödat mig

Förlåt mig min vän! men det här var det rätta!
Den här bilden väcker känslor

Förlåt att jag svek men det berodde på er.

efter en helvetes dryg skoldag och en bussresa med för mycket folk är jag ÄNTLIGEN hemma, läst lite bloggar och ätit pepparkakor.. Kände att allt rasade

Det var det rätta

Kämpat på så in i helvete den här veckan med skola och innebandy! Just pratat med min tränare och nu står allt klart! Nu väntar duschen sedan en varm säng med en ny köpt bok. Min svans kota har börja göra ont och jag är på dåligt humör efter ha gjort två dåliga skol DM matcher + ett självmål. aja sånt är livet.

Okej Godnatt

Hittade på en blogg om sov positioner osv.


FRITT FALL POSITIONEN

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.


R&F

Ja efter en okej skoldag, några hårda skott, nervositet och lite passning hit och dit är jag äntligen hemma. Allt känns väldigt bra och nu har jag satt på en maskin med match kläder och tränings kläder som ska med imorgon. Har skol DM
En fin Amanda på nyår! :D

och måste passa på att tacka två fina flickor dom vet vilka dom är. Dom stått där för mig hela tiden och fått mig att våga. tack.

Vad bra det känns när jag fick chansen.

Ja glad är väl bara förnamnet. Nu väntar sängen och teven. UNDERBART.
En skoldag till fast det gör inget det ska jag nog klara! Ja träning imorgon och allt det där.

Jag är så sjukt jävla nervös.

Skolan gick ju rätt bra. Slappa lektioner och slutade runt halv tre. Nu har jag ätit rätt bra mat. Ska ta och byta om och sätta upp håret och tagga igång. BTW sitter jag och snackar med en saknad MAYA :D. inga bilder så förlåt. 
 


Du gör allt lätt, tack

Nu ska jag ta på mig skorna och låsa dörren sedan vandra till bussen som går till skolan!
Puss ha det.

utväg, utväg, utväg

Önskar jag orkade åka ner på stan men jag orkar inte. Har städat mitt rum jätte noga och ätit onyttigmat IGEN! dåligt av mig men nu ska jag röja i duschen och i köket. Jag har stökat ner lite för mycket!


Ni bygger hinder för att se mig snubbla över dom, nu är de min tur.

Efter en dålig fotbolls träning, så mår jag rätt så bra. Eller Jo jag mår JÄTTE BRA. Jag ska försöka orka uppdatera mer men det lutar fortfarande mot att ta bort bloggen men men. Ska städa mitt rum sedan gå i sängs. ja det var väl allt

Hade en tränare för år sedan. Hon var bra på alla vis. Hon blev min bästa vän.  Hon drog och jag blev stor. När vi nu sågs så insåg jag att när du gick så gick allt annat åt helvete. Om du stannat hade jag då vart på topp? När vi nu sågs var jag stor och du var lika gammal. När vi nu sågs började jag sakna dig. Nu när jag ser hur du mår vill göra nått åt det men det är svårt för jag är så liten. En liten flicka som ser upp till dig.

Ni gjorde allt för att få mig gå så nu går jag.

Jag är överglad

Är det så här det är att vara ensam så förlåt att jag klagade förr.

Ska ännu en gång hålla mig kort eftersom jag tycket att det här med blogga börjar bli tråkigt.
Nu väntar duschen sedan COOP för att köpa en mönster tidning och kanske bege mig till iksu för att se damerna spela.

Ni dansar på mitt hjärta

Jag ska hålla mig kort. Haft match, har letat mönster på en tröja jag ska sy, lagat god mat och nu väntar soffan med en film och onyttig heter! Hoppas ni har det bra.

5 Saker ni inte vill veta

1. Jag är faktiskt rätt lat. Jag älskar att sova länge och inte göra någon ting på dagarna. När det gäller att komma på någon att göra och sedan göra det så är jag också lat och om någon kommer med ett förslak att vi ska åka tex pulka så tackar jag ibland nej bara för min lathet.
2.Gillar att städa. Jag älskar inte städa och jag gillar nog inte heller utan det jag gillar är nog att det blir fint och trivsamt när man städat. Sen är det skönt att städa med musik.
3.vänner är ett känslig ämne. Som alla andra har jag blivit frågad av släkt eller ny funna vänner vilka man är med och vem min bästa vän är osv osv. Men just ämnet vänner tycker jag är jobbigt att prata om jag kan inte sätta ord på det och när någon frågar känns det jobbigt att prata om det.
4.Är en hemma tjej. När dom andra drar på disco är jag hemma och ser film. När dom andra är i stugan är jag hemma och roar mig själv. Hemma är bäst.
5. Det som står här näst på min göra lista är att sy något fint, lägga ner bloggen inom kort och göra nått jag velat göra länge.

Du rev mig i bitar

Tror jag ska lägga ner allt. sorry

Sjukt

mina kännslor: arg, besviken, ledsen, glad.
Åh efter två världelöst spelade matcher av mig så for vi och köpte en innebandy klubba men det är ju mig vi snackar om så jag lär ju lämna tillbaka den. Blir arg för jag vet ju vad jag kan och inte på en ända match har jag visat det... Aja glad final 18:30 på ersäng. TAGGA

Jaså

Ska snart åka till min match. Men ni kan ju fortsätta sova..
jag älskar det här och jag kan det här.

SJÄLVKLART

Jävla innebandy. Skoja fast egentligen inte.Aja nu har jag fixat mig. Mamma kommer snart hem :D vi ska äta middag sen ska jag spendera kvällen på ersäng med Lovisa och kanske någon till. Ja vi förlorar en skit match och spelar oavgjort en. Nya tag i morgon!

MYSMYSMYS

Fan jag råkade ta bort allt jag skrivit men. Idag har jag sovit, gått ut med soporna, tvättat en tvätt och ätit en hel del.
Nu ska jag packa till imorgon. Har match runt ett samling runt tolv. Sen ska jag försöka stanna och se på matcher med någon. Måste packa sov kläder för min syster med pojkvän kommer och hämtar mig. ska ha spel kväll med deras ny inköpta spel. Sedan sover jag där. Jag mår riktig bra! PUSS
Bilder från Jul och Nyår kommer senare

Morgon

Vaknade kring ett och nu ser jag tv. Fan är as trött.

JULI till DECEMBER

Hände inte så mycket i Juli. Drog till Norge för semester och till GOTHIA för fotbollen och allt skoj. Åt glass och myste med vännerna.
Augusti var destå bättre. Drog till Olivia. Cyklade till becksjön för att bada med syster och vän. Firade Signe 14 och sara 11 år. Började skolan. Grillade med vänner, fikade med vänner och fotade med vänner.
I September firade vi Lina 14år. Curlade med laget och det var typ ALLT
Drog till Turkiet  i Oktober, såg även en IBK herr match!
November kom första snön kom och vi hade film kväll. Såg en del innebandy matcher och min suster hade musikal som var MYCKET BRA.
Slutade skolan, fick betyg, nyår, julen, släkten, advent och julklander. ALLT HAR VART GRYMT!
Nu taggar vi 2011

GOTT NYTT JÄVLA ÅR.

YEES 2011 kunde inte börjat bättre. Sverige vinner mot Canada, raketer till TUSEN och massa skönt folk. Åhh LYCKA. Nu sitter jag själv med chpis, pommac, film och sms. HAHA blev pigg efter att ha gått hem från Emma så ja det blev plötsligt tråkigt. Bilder kommer sen!!! :D

RSS 2.0