OHH DAMN

Ligger efter i tid måste SKYNDA MIG. ni får andra halvan av året sen inatt kanske? ;) Jag kanske hinner bjuda på en bild på hur jag ser ut innan jag far vi ser! PUSSAR

sista timmarna av 2010

Ja bara några timmar tills tolvslaget HAHA. Jag ska ju fira med Emma och henns familj och deras bekanta.Dom skulle åka skridskor klockan två. Men jag har inga + jag kan inte åka så jag avstår nog det. Ska föröska ta mig till Emma runt halv fem, för att sedan gå vidare till några för förätt. Sedan tillbaka till Emma för middag och sedan ska vi gå till Emmas moster för tolvslaget. Jag hade hoppats på att få fira tolvslaget i mitt hus men det ser inte ut att bli så men men.. Ska ta mig frukost och smsa Emma. Vi höres innan jag far!


Det blir bäst så här..

Smsar med oscar, lyssnar på musik, ser på tv och är social på facebook. Jassa kom aldrig, jag förderv tiden med att fika och film. Funderar på nyår hur det kommer bli. Funderar på 2011. Ska nog dra mig till sängen. Det återstår 25 timmar av 2010.
 


Otur

Jag hade börjat på ett inlägg men darton laggade ihop så ni får det inlägget senare. Nu ska jag städa undan och äta middag. Ikväll har jag planer med jassa hoppas bara det blir av.


Januari till Juni

Ja här kommer en sammanfattning på första halvåret!
Fyllde 14 år i Januari. Firade med två andra Januari barn.
I Februari så hade jag just kommit igång på riktigt med innebandyn efter en knä skada. Firade alla hjärtans dag men mor och syster. Hade även tjej kväll med några brudar..
Oj Mars jag hade OTROLIGT mycket bilder och jag har nog också OTROLIGT kul den månaden.
Firade Emma 14 år i hennes stugan, var as mysigt. Drog till Övik för att bada med några brudar. Jag och Alexandra bakade munkar. på lovet den månaden lärde jag känna nytt folk och myste även med Samira och Lina.
Så var det April. Hade sköna stunder med Helena. Pappa blev sjuk och jag firade påsk med Emmas familj. Firade Nikolna 14år. For till Örebro för att lira innebandy men det gick ju snett.

CHIT jag fattar inte även fast Maj var min sämsta månade så hade jag sjukt många, fina och roliga bilder.
Firade valborg med Emma och Ebba. Mormor kom på besök. Jag, mamma, Sara och Emma drog till Stockholm och Gävle. Träffade vänner och släkt. Värmen kom och jag hade mys dag med Alexandra i solen. Firade Helena 14 år. Min syster fick lamm och jag hittade massa bilder på mig och Helena. Vi hade fina stunder även denna månaden!
Jävla masa bilder från Juni också. Sydde min egna klänning till skolavslutningen. Var ledare på fotboll skolan och Rebecca kom hit och det gjorde Olivia också! "Fiskade"  med Emelie och Nikolina. Vilken gick sådär.
Firade midsommar med Faster och massa folk. Fotbollen var i gång och allt var väl allmänt bra!

All I want for SPRING


Du måste skoja.

Asså vad fan du måste skoja med mig! varför gör du såhär?

-

hmm funderar fortfarande på en jogging tur men efter har jag inga planer.. smsa

Jag önskar jag hade dig

Jag ska ALDRIG ALDRIG mer gå till träningen utan täckbyxor eller underställ. Mina ben, mina fötter och min röv. Det var svin kallt men kände mig lagom duktig ändå. 'Efter en bra träning så for jag, syster och Ludwig och köpte pizza. Vi såg på tv och vi somnade och nu är jag hemma och jag måste erkänna jag är mörkrädd nu. Jag ska duscha sedan ta min bärbara och vara social. Måste säga jag älskar att förlora speciellt när det leder till skott på en frusen röv. TACK ska ni ha! Värker över allt tror jag sträckt mig men ska försöka ta mitg ut och jogga om det inte är för kallt imorgon!

Om det finns en annan väg så

Ligger i soffan och har gjort hela dagen. Ser på Cake boss och det är riktigt bra. Ska byta om till träningen och promenera dit. med musik. Presic vad jag behöver. Efter har jag inga planer. SMSA!


Morgon

Vaknade nyss, eller mamma väckte mig runt nio för att säga hejdå. Dom drog till stugan nu i några dagar.
Somnade om och farmor ringde och jag somnade om. Mamma ringde och nu kan jag inte somna om igen. Vet inte vad jag göra idag. Har träningen 16:45.

HOPE

Jag börja tänka på hur dåligt det gick och nu, nu kan jag inte sova.

sant.


MINA

Mina om några dagar

HAHA JAG SKÄMMER UT MIG

Vitt linne
Svart kofta
Svarta leggings
Mönstrat linne
Nyårs klänning.
Ska snart byta om till träning. Resten av familjen har feber och har inte kommit iväg till stuga än men imorgon ska dom nu ta sig iväg. skönt:] Idag har jag slappat, städat, fått min foto bok och fixat mamma och pappas julklapp klart. HAHA lite sen men men. Nu ska jag beställa två ringar :D

Lovar er

Jag lovar jag ska bjuda på bilder vad jag köpt och bli bättre på allt det där med bilder och att fota. Men inte nu klockan är över ett och jag kom just hem från en kväll men två trevliga flickor, lite skratt, prat och mycket kallt. Nu väntar min varma säng.

these words

Släckten for tidigt på morgen måste säga det känns GRYMT skönt. Fast jag skanar alla ändå. Jag och mamma for till strömpilen för jag orkade inte fara in på stan för att handla. Fick med mig hem 5 saker HM. Bara två var på REA men det var värt alla pengar. En svart kofta utan knappar och kanska lång. En vitt långt linne. Ett par helt svarta leggings. Ett lite kortare möstrat linne. En nyårs klänning. Ja det var nog allt säg till om ni vill ha bilder! Hoppas jag inte lyckats köpt lika som någon anna bara. Jag önskar jag hade köpt en ring eller två men det får ju bli någon anna dag! Efter det fikade vi på Brobergs vilket är mysikt. Fick även träffa min skande kusin som bor i Norge så ja dagen har vart rätt okej!

Som en sten i magen

Allt är så här hopplöst, ska nog gå och sova en stund. puss

what´s the point

Vita koss hörlurar.
Iphone dock med väckarklocka
Carpe diem att sätta på väggen
3 ljuslyktor
7 ramar
8 par trosor.(märkes ska det vara)

kräm mot acne
långa jogging byxor
2 par vantar
snodar och en nyckelring

550 på Ginatricot
pengar på kontot, fick inte vet hur mycket
bio kort.
Fick även Winer kaffe, en ring, en handduks sak och spotify premium




Nä men är det sant, du lämande mig!

Haft bättre jular men jag älskar inte julen, utan jag dissar ofta den men men. Julen är också att vara med familjen och släkten så ja jag ska inte klaga. Ni får bilder och en lista på vad jag fått sen. Jag ville bara säga att jag lever.


24 December

Nu är hela släkten här och jag ska bara säga God Jul på er alla. Har haft en toppen julafton så här långt hoppas det forsätter. Måste göra mig i ordning nu och vara social PUSSAR

dag 24- Det här får mig att må bättre

Att vara med folk jag älskar och folk som får mig må bra får mig må bra.

Hela dagen lång

Mina kusiner med familj kom igår runt två tiden. Jag sov på en hård madrass på golvet inne i mamma och pappas rum och pappa snarkar och jag hade inte ens ett dun täcke... Vaknade klockan åtta av att min syster klev på mig. Somnade där efter nere i soffan men vaknade av min söta kusin efter att tag. Nu har vi klätt på oss och jag har fixat Fridas present. ja nu ska vi hitta på något med släkten sedan ska jag ta mig ner till stan runt fyra tiden, för fira Frida bästa Jonsson. Blir inte mycket bloggning för jag har inte tillgång till någon dator när mina kusiner bor i mitt rum!
Frida bästa Jonsson, en tjej med storhjärta som jag älskar över ALLT annat. En tjej med ett underbart utseende och en underbar personlighet. Om jag kunde skulle jag vilja vara som dig men den platsen är ju redan upptagen av dig. Lilla hjärtat du så värdefull. Grattis 13år.

Dag 23- Det här får mig att gråta.

Oj folk som inte känner mig skulle nog säga jag gråter för allt men som jag skrev i nått inlägg längre ner gråter jag när jag blir arg. Så när jag blir rörd eller glad eller arg så gråter jag och jag gråter även när jag ser någon jag älskar gråta, så ja det finns mycket jag gråter för. det var allt.

A fake lifestyle

Känner en tung sten i magen. Det här är inte vi eller jag. Vi lever inte så här. Varför ljuga? varför säga att vi är perfekta. För det är vi verkligen inte. Varför vara vänligare än vad vi blir tillmötes? Ja nu är allt bara värre än vanligt. Jag kände balansen och jag mådde bra. Det här är inte jag, jag lever inte så här och jag tänker inte låsas att vi lever perfekt för vi duger ändå. Hoppas på en god jul

Vi lever vidare

Träningen, vad hände med mig? haha jag var trött och njöt av att ha någon runt om mig har varit isolerad (inomhus) hela dagen så ja ni får ursäkta att jag beter mig som tre ibland. Men jaja alla har vi en konstig sida. Efter träningen drog jag och köpte Fridas present. Btw ändra planer mina kusiner kommer runt tolv, ett tiden inatt så ja jag måste städa, fort som fan.

dag 22-Det här upprör mig

Få se det finns väldigt mycket som gör mig upprörd. När jag blir upprörd blir jag arg och när jag blir arg börjar jag ofta gråta. Ibland när jag blir upprörd så kan jag sitta och säga hur sjukt och fel det är om och om igen och nästan skrika och oftast så börjar då gråten komma. Men något som gör mig så här upprörd är människor. Jag var så här upprörd för någon vecka sedan och jag sa till mamma och pappa hur kan folk bete sig utan respekt osv osv och då sa pappa men Linnea folk är bara så alla är det. Då blev jag riktig upprörd och arg och grät. Ja en del människor kan verkligen ha ett hjärta av sten och bara tänka på sig själv

Lov är ju ändå lov

Jag vaknde av mig själv 09:10 och hur fan gick det till? aja jag ligger kvar i sängen än och ser på hollywoodfruar och smsar med Frida. Ska ta och kliva upp och äta något och även fixa sista julklapperna. Puss

dag 21- ett annat ögonblick

Jag kommer ihåg som om det var igår. Vi var hela familjen i stugan. Den ligger i Hemavan/Tärnaby. Jag var kanske runt 7år om inte mindre, klockan var kanske sent och det var mörkt och vinter ute. Mamma och pappa hade vart ute och gått om jag kommer ihåg rätt då mamma kommer in och säger till mig och min stora syster att vi ska ta på oss ytterkläderna och snälla som vi va gjorde vi det och när vi kommer ut lägger vi oss på filtar och kollar på en jätte fin stjärnhimmel. Har nog ALDRIG sett så många stjärna som då. Åhh underbart!

Tog den här av min fina

kärlek är för dom,dom som har tur.

jag ger upp

Det går inte längre jag måste sova NU!

Gör om och gör det bättre

Jag orkar inte vara så trött som jag har blivit på senaste tiden. Idag precis som igår och i förrgår och i fredags så sitter jag och dör av trött het och klockan är få se runt fyra och jag har dessutom träning runt åtta. Vad är felet jag vill gå och lägga mig och sova men då vet jag att jag inte kommer kunna sova i natt så jag tror jag ska sitta och sura framför datorn i någon timme.

I will be okey

Ska snart fara till skolan för att få JULLOV. Härligt värre.

Dag 20- den här månaden

Ja den här månaden var för precis ett årsedan fylld av mycket mer kärlek och julkänsla och allmänt bättre än vad det är i år. Ja december är nog inte någon favorit månad om ni frågar mig men miss ta mig inte jag älskar julen och hela det här tjafset. Den här månaden är gått snabbt och ja den här månaden är klurig..

Jävligt drygt.

Somnade i ca 3 timmar och lär inte kunna somna ikväll fast kanske jag är så jävla trött. Klockan är halv åtta och jag har inte ätit eller gjort någon nytta men man får ha såna dagar också.

Frida är speciell

Idag har vi myst på skolan med julpyssel och film, Jag höll Jeanette sällskap vilket jag inte ångrar. Frida gjorde min dag OTROLIGT bra. Du lyfte verklien hela dagen Frida. Nu ska jag sätta mig i min varma soffa med min varma filt och se på en gammal julkalender med min lilla syster.

dag 19- etta ångrar jag.

Det finns nog inget så här just det här ångra jag mer än allt. blablabla. Utan jag gör många misstag och jag ångra alla i efterhand. Jag skulle kunna sitta hela natten och skriva vad jag ångrar så jag skippar det och säger godnatt.

Jag gör det igen


Och så kan det gå

Vi spelar lika mot vindeln, ett lag som vi egentligen ska slå med flera mål. Vi kämpar på och gör några mål men räcker inte 4-4 slutar matchen och jag är rätt nöjd med min insatts ändå. Nu väntar middag och sedan fotbolls match på Tomtebo. Puss

För att allt faller i bitar


dag 18- min favorit födelsedag

Jag ska hålla mig kort det finns nog ingen favorit födelsedag . Eller jo när jag fick min första kamera då var jag riktig glad. Fast när jag fyllde 14 så hade jag en härlig middag med dåvarande vänner..

Det som inte dödar härdar.

Jag håller på att fixa mig för snart ska jag ta kameran och gå med familjen till några bekantat här i Ersmark för att dricka glögg. Men det blir nog inte så överdrivet länge för min del eftersom det lär inte vara några i min ålder där men vi ser ju! Jag skriver om dag 18 sedan.

Förlåt att jag inte räckte till

Förlåt att jag inte skrev om dag 17- mitt bästa minne igår men hade en hel konstig fredag så jag tänker göra det nu. Det finns nog inget direkt favorit minne som jag har men det finn några jag VERKLIGEN gillar så här kommer bilder på dom! PUSS

Hej jag har inget liv på fredagar!

Sett sex and the city 2, ätit pizza och köpt chips. Haha kalla mig tjock. Sitter just nu och kollar på massa fina minnen från i år och från förra året och hittade även några från längesedan. Ja har inga planer för ikväll och jag vet inte om jag ska ta mig för att fixa planer eller om jag ska vara depp i soffan.

Tider som gör ont

Om en vecka kommer dessa fina och underbara kusinerna hit! om bara 7dagar! Åh jag längtar. Nu har jag hjälp pappa att plocka undan och nu ska jag ta mobilen, dun täcket, dun kudden och en film och bara slappa

Fredag

åhh jag är trätt och less på allt nu ska jag se en film och förhoppningsvis somna!

dag 17?- min första kyss

Pinsamt jag vet faktiskt inte vad jag ska räkna som första kyss men det var nog men en kille i 4:an som jag fotfarande tycket är lika snygg. ;]

Det hänger på oss.

Efter skolan sprang jag ut till pappa som satt i bilen och väntade. vi for till farmor och träffa vår lilla släckt och åt middag  med varandra. Mycket trevligt. Resten av kvällen ska jag städa fixa julklappar och plugga så jag bör sätta fart!

Så var man vaken

Så är den ännu en dag och jag ska äta och gå till skolan.

dag 15-Mina drömmar

Japp drömmar har jag nog gott om. Vad jag ska bli när jag bli stor vad jag ska gå ut för med betyg, ja jag drömmer nog om mycket. Jag älskar att dagdrömma, men just nu på min dröm lista är det nog flytta till Usa och jobba som advokat som står längst upp på dröm jobben. Det var allt

Det kunde bli värre

Vill just nu plocka ut min högra lunga, eller skära ut den, operera eller dra bort eller vad man kan göra, byt med någon? Det gör ont och jag vill bara spy,
godnatt

För en sekund så var det bra..

Pappa ligger i sägen och är sjuk och mamma är och handlar om en timme ska jag fara och träna fast min mor har inte kommit hem så jag har inte ätit och hon ska skjutsa till träningen. allmänt less på allt. Jag spillde just ut jorden ur min fina kruka så nu är mitt rum jordigt. Jag hittar inte mina träningskläder och pappa är arg för jag hängt min träning kofta på hans krok istället för min egen och till sista jag vill kasta min mobil i vägen,trampa på den, dränka den och dela den i bitar! det kunde inte bli värre

Nytt

Nytt i rummet och bilderna tala för sig själv.
Nu ska jag gör nått vettigt innan jag far på träning.

dag 14- vad hade jag på mig idag?

jo det här hade jag på mig idag!
kofta
linne
jeans

dag 13- den här veckan

Den här veckan önskar jag går snabbt och jag ska kämpa de sista i skolan och i kylan!

ÄR SÅ DET HÄR MAN KÄNNER NÄR MAN ÄR LYCKLIG ?

Ja dag 12- i min handväska.  Jag brukar ofta byta väskor eftersom vi har idrott och innebandy på skolan så har jag en klumpig stor väska ibland och när vi inte har det så är det en svart eller en LITEN brun! Men i dom finns ALLTID
Nycklar
Läpp syl
Busskort
Mobil
Hörlurar

Jag har just vart på träning och ja de var skoj! Nu ska jag torka håret och sova!
Och jag glömde damsuga idag :(

Jag skäms.

I första period vilan så var jag så förbannad på mig själv,lik så i andra. Dom sätter in mig som forward FÖRSTA gången på kanske 3, 4 år. Känner mig as nöjd med att få trycka in det där målet i slutet + jag bjud på VÄRLDENS roligaste målskets (pinsamt) och att få springa så där mycket! Vi alla gör en kämpar match och vi ska vara nöjda fast en förlust! Nu bilder det duscha, städa och julklappar! Ikväll har vi träningen med vår bästa Josefin

Oyes

Nu blir det ägg och gröt!

Underbaraste!

Min underbaraste Rebecca for för två timmar sedan. Vi gjorde inte så mycket med det var ändå värdefull tid. Rebecca är verkligen en stjärna i mitt liv! Det var känslosamma timmar och hel del skratt som jag behövde! Aja efter hon for så har pappa grejat i mitt rum men ni får bild sen för mitt minne fullt på datorn så pappa ska fixa det imorgon!

En liten tjej med stor mage




frukt, gröt, ägg, mjölk och lätt dryck är vad jag tryckt i mig så här före match. Rebecca är på väg och jag borde nog sätta på mig match tröjan så jag inte sitter i sportbh när hon kommer. Skum känsla att sitta i sportbh och så snöar det ute!. HAHA jag är konstig. Allt känns bättre idag än igår så det är bara att tagga match PUSS








dag 10- mina syskon

Jag BJUDER på den här "fina" bilden
Mina fina systrar heter Emma och Sara. Dom är sjukt lika varandra och jag är inte det minsta lika dom.  HAHA hur gick det till? Emma är min stora syster som är tre år äldre och Sara är min lilla syster som är 3 år mindre. Ja visst bråkar vi en hel del men jag behöver dom verkligen ändå. Ja mer tänker jag nog inte säga om deras liv!

AJ DU SKÄR I MIG

Kvällen var med finare ord mysig med självklart bjuder den på lite besvikelser som skär och även ett härlig samtal med Rebacca som kommer imorgon runt halv tre tiden! Ska kliva upp runt tio och STOR städa!
Känns lite för jävligt att jag inte har hunnit gjort några julklappar som jag skulle gjort ikväll/imorgon men jag har ju en imorgon kväll och en söndag kvar!

2011 här kommer jag!


Under 2010 har jag hittills:

[x] du har hittat ny musik du gillar

[x] du har fått nya kompisar

[x] du har varit utomlands

[x] du har varit ledsen


[/] du har velat dö

[x] du har varit glad

[/] du har druckit alkohol

[x] du har blivit kär

[x] du har känt dig sviken

[x] du har känt som att ingen har sett dig

[x] du har suttit vid datorn mer än innan

[ ] du har skrivit en låt

[x] du har känt hat

[x] du har varit "sjuk"

[x] du har varit sjuk

[x] du har dansat

[x] du har bråkat med dina föräldrar

[x] någon har sagt att du är snygg

[ ] du har haft sex

[x] det har vart ett dåligt år med andra ord

[ ] du har strulat med en du inte känner

[x] du har kysst någon av samma kön

[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag

[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv

[x]du har kallat någon hora/slampa

[x] du har pissat utomhus

[/]du har slagit någon

[xxx] du har spytt

[ ] du har träffat en ny person och önskat att det aldrig skulle inträffat

[/] du har sovit i motsatta könets säng

[ ] du har raggat på främlingar 

[ ] du har rymt hemifrån

[x] du har bakat

[] du har åkt bil med fyllon

[ ] du har varit full

[xxxx] du har saknat någon

[x] du har badat i havet

[ ] du har solat i solarium

[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar

[/] du har sett någon död

[x] du har gjort något du ångrar

Det får funka för en dag till


Åh vi fick 110kr på bio som tack för att vi hjälpte till med dömningen! Fett chill. Nu ska jag nog ducha, byta kläder att mysa med film! Finns på mobilen!


Dag 10- det här har jag på mig NU

Fredag.


Sitter med Signe, Lina och Lovisa i min soffa och väntar på att klockan ska bli kvart över tolv. Då ska vi gå till Ersmarks skolan för att dömma tre små innebandy lag! Aja matte provet gick väl helt okej för att vara mig. Nu ska jag försöka få tag på Rebecca. Efter dömmningen slutar vi! CHILL! efter ska jag väl bädda ner mig med min två duntäcken och se en film som jag brukar göra på fredagar. Skriver mer sen PUSS


Dag 9- min tro


Min tro är rätt så enkel. Jag tror inte gud skapade oss eller jorden eller havet eller ljuset. Eller på att be till gud när det är tuff. vast jag ska erkänna jag har bett till gud 4 gånger det här året! Fast det jag tror på är himelen. Jag vet det låter fult men jag tror att det finns en himmel där alla som man älska hamnar. Min himmel består av mina älskade som lämnat mig. En annans himmel består av deras nära som lämnat den! Jag jag tror på att vi kommer himelen och att himlen är nått fruktansvärt fint!

Du är så otrolig


So provet gick helt okej, hoppas på att få et VG i alla fall. Nu är jag ensam hemma och ska plugga matte och det frågot jag behöve hjälp med sprara jag till pappa kommer hem. Nu ska jag plugga klart sedan göra mig någon mat. Ikväll skriver jag om dag 8


Dag 8- ett ögonblick

Kommer inte på något roligt ögonblick eller fint ögonblick. Fan vad fel det låter men massa små saker som kommer upp i huvudet. Antingen är dom för personliga eller så är dom för tråkiga.
Det står still..'
kanske var det när jag räddade straffen i UFF i år som tog oss vidare! Fy trodde verkligen inte jag skulle klara det men helt plötslig ser jag laget springa fram mot mig FAN vilken härlig känsla

Dag 7 min bästa vän

MÅSTE SOVA NU! men ska skrapa ihop några meningar!
Olivia Hermansson. Vi har känt varandra kanske runt ett och ett halvt år! Hon blev min bästa vän och jag är så jävla glad för det. Med henne kan man dela skratt och tårar. man kan vara sig själv och hon går på insidan inte utsida. Det är synd att vi glider för jag behöver dig! Olivia är väldigt enkel att prata med och man kan lita på henne! Hon är sig själv och ja hon utstrålar glädje!
Rebecca Nylén. Vi har känt varandra ett bra tag kanske ett år eller så. Jag aldrig träffat någon som bryr sig så mycket om mig och är så omtänksam som hon! Hennes insida är fylld av kärlek och hon är den som alltid oavsett vad finns där!
Helena Stureson. Oj vi har känt varandra i mer än 9 år! Fast det är nu på senare tid vi blivit bra vänner.
Hon är perfekt! glad, fin, rolig, snäll och hon älskar choklad! (måste sova förlårt att jag skrev kort Helena)


Finns så klart flera härliga personer vid min sida på dagarna men PUSS

JAG växer

Otroligt. Jag höjer mig från skolan innebandy till den med laget, fast inte lika nöjd fast det räcker med att jag försöker mitt bästa. Måste ha ny klubba. Efter träningen for jag och mamma och handlade och jag fick choklad (HAHA tack för tipset Signe) choklad löser verkligen allt. Nu dusch,plugg och packa dans kläder till idrotten!

Jag tappade dig på vägen

Kommit hem från skolan och ätit middag nu väntar plugg och sedan en träning!
MÅSTE skärpa mig på planen idag! Skriver om dag 7 ikväll!

Sant

Det blir inte bättre än vad jag gör det till

dag -6 min dag

Hade en härlig sovmorgon till tio och hade matte som första lektion som var helt okej förutom att jag kom på mig själv att jag inte kommer klara provet på fredag. Sedan lång härlig lunch sedan HK som bestod av städning och julfika. En rast på 20 min innan No där vi fick till baka provet och hade en prov genomgång sedan slutade vi! HÄRLIGT! Sedan vandrade jag hem till Nikolina för middag. Efter middagen for vill till Holmsund för att möta varandra och HAHAHAHA jag vet inte vad jag gjorde! Jag spelade min SÄMSTA match på länge men jag tar nya tag! Och nu har jag duschat och ska plugga so, packa och sova!

vad är kärlek?

Kärlek för mig är nått man delar med någon, en syster, en vän, sin familj eller en pojke. Kärlek är nått fint som gör en lycklig men kan även göra ont när den inte blir besvarad på det sätt man hoppats. Kärlek är inte bara kramar och pussar osv osv. För mig är det att känna sig trygg med personen. Kunna lita på den och dela skratt som tårar med den! Kärlek är ofta komplicerat i mina ögon men ändå nått jätte fint. När jag känner mig trygg och kan lita på en person och om den gör mig glad, om den finns där i alla lägen, om den drar fram mina bra sidor och om den får mig att kunna vara mig själv så brukar jag säga att jag älskar den. och jag anser att älska någon hör ihop väldigt mycket med kärlek. Att kunna sakna någon, att känna sig tom utan en person i närheten är också kärlek. Ja det var väl allt!

Det blir inte bättre!

Imorgon blir det denna sköna brud och sedan match mot henne!
Dagen vart otrolig skön med goda nyheter! Kom just hem efter en OTROLIGT rolig träning. Blir taggad till tusen när det går bra. Aja nu väntar duschen sedan ska jag sätta upp mina nya krokar och städa. Sedan fortsätta på So sammanfattningen!
Får inte glömma skriva om vad kärlek är. dag 5

Underbart

Asså min dag skulle inte kunna bli bättre. Allt är mest underbart och imorgon är det måndag.
Så svårt att inte få förhoppningar..


Okej

Vänta nu? blev jag just uttagen till match imorgon?
ja det blev jag.
Skumt, men jävligt taggat

Andra advent.

Godmorgon, jag har sovit underbart bra inatt och känner mig jätte pigg. Mamma är på julmarknad så tänkte passa på att hjälpa henne med städningen innan hon kommer hem. Sen blir det plugg och träning!

-

Från besvikelse till lycka till tårar till lättnad och nu väntar sängen!

Pappa.

Kvällen var så härlig. Nu kommer jag leva några år extra eftersom jag garvade läppen av mig några gånger.
Nu blir det film och och sängen. Kom hem för och en stund sedan och kvällen kunde slutat bättre än så här..

det här år jag idag

Idag har jag ätit:
Macka
Mandarin
Godis
tacos

okej pappa kom hem nu

ett litet tag sedan ja..
Är bara jag och mamma hemma eftersom pappa och syster återigen farit till stugan. Fick ett samtal av fotbolls tränaren vilket gjorde att jag vill prata med pappa nu men jag gör det på väg en till Emelie tror jag. Nu måste jag verkligen öka om jag ska hinna. Aaa PUSS på er.

VAD HÄNDE?

Klockan är snart två på natten och jag är inte trött.
Fick ett lyckorus.
Lycka

Nu du Amanda får du något att bita i

Åter en fredag kväll som slutade med Jesper och Viktor. Riktig rolig förutom att kylan är enorm och jag förfrusit händer och fötter. Ja kan ju bara säga att just nu flyter det mest på förutom att jag har ångest får två prov nästa vecka.

Det beror på mig.

Saknad, saknad, saknad, saknad, saknad.
Det värmer i hela magen när jag ser han.
nä skoja. Min tränare sa idag att hon håller koll på vad jag skriver och om jag skulle träffa någon så skulle hon fatta det men tyvärr jag tror inte det va. Aja vart på träningen men satt bara med dun jackan och kollade på. det var en plåga jag ville vara med men har lärt mig att med förkylning så ska man av stå. Min mor är sen som vanligt och min hunger är stor! Ikväll väntas nog en skön kväll med sköna vänner.

mina föräldrar

Min mamma heter Maria Svedlund och min pappa heter Erik Lindström. Om jag ska vara ärlig har min mamma och pappa nog aldrig berättat hur dom träffades så jag brukar fantisera att dom träffades på internet , HAHA fast det gjorde dom inte. Dom gifte sig när mamma fyllde 30.
Pappa är väldigt sport intresserad och väldigt duktig på många sporter och han vet vad han pratar om. Jag kan tycka det är SJUKT tråkigt när han alltid ska bort på fotboll eller slalom och aldrig hinner se mina matcher men men. Han är väligt förstrånde och står ALLTID på min sida när jag mår dåligt. Jag har alltid vart pappas lilla flicka. När man kolla på kort när min far var lite hade han långt hår och såg ut som mig. Men jag ärvde tyvärr inte hans smart het. haha

Mamma Är väldigt svår att prata med men hon visar ändå förståelse. Mamma älskar att laga mat och fixa i huset (alltså inreda), Hon jobbar ofta sent så när jag var liten var jag alltid sist kvar på fritids. Men nu så stör det mig inte så mycket längre. Hon är inte så sportig av, visst hon springer men hon vet inget om innebandy eller fotboll. Fast det gör inget.

DET SVED I SEKUNDER

Efter skolan så stickade jag lite på min socka och när mamma kom hem får vi runt och letade skor.
Hittade ett par JÄTTE fina och en skön mössa. Precis vad jag behövde. Nu väntar jag på mat och efter ska jag plugga, fika och snacka julklappar och sånt skit med mamma och syster!

Det här saknar jag

Det måste kanske vara sommarana som barn. Då for man dit mamma och pappa for. Då for du och badade med din kompis familj och jag ägnade en hel del tid åt min dåvarande bästa vän. Jag har massa bilder och vi ser så sjukt glada och nöjda ut. Vi hade inge bekymmer eller nått.
Ja det är något jag verkligen saknar..

TIDEN STOD STILL

Efter en skoldag och träningar och so plugg så såg jag att klockan redan var elva. Nu lockar sängen MYCKET!

Om mig

Jag heter Linnea och är 14 snart 15. Bor i ersmark utanför umeå. Jag är tjej som älskar att sporta och hatar att förlora. Hatar att känna mig dålig . Hatar även folk som är flaska och ormar. Jag älskar naturgodis och att kramas. Jag älskar även att fota och att sy. Mitt liv är rätt så vanligt och tråkigt. Jag älskar att skratta och har ofta svårt att somna på nätterna. Ja det var väl allt.

RSS 2.0